maandag 2 juli 2007

Uitgevlogen…!



Weg zijn ze – Fee’s Feeënzonen: ze zijn allemaal naar huis gegaan…
Het afscheid was best een beetje moeilijk, maar werd gelukkig verzacht doordat ze stuk voor stuk vol ongeduld en met open armen zijn ontvangen! Zo laat je ze toch met een gerust hart achter – achter die nieuwe voordeuren is het gewoon even lekker feest!

In huize Bragalund is het nu dus effe heeeeel rustig – iedereen lijkt nog een beetje van slag. Kleine Rhoslyn vindt het allemaal best wel knap saai: (ogenschijnlijk) niemand meer om mee te spelen of te bakkeleien en ze verdeelt nu het zoeken naar aandacht tussen haar mamma en mij. Geen punt, dat gaat allemaal helemaal goed komen, want ze is een lekker ondernemend en levenslustig meissie. Maar voor nu is ze effe extra aanhankelijk en knuffelig (en wat is ze dan schattig!).


We zijn een nieuwe fase ingegaan – in dit Bragalund’s bos: er zijn kittens gekomen en gegaan – en wat was dit een fantastische tijd om mee te maken!
En nu zijn ze hier voortaan met een quintet…: dat wordt lastig met klaverjassen en bridgen, maar we zullen vast wel weer nieuwe spannende gezelschapsspelletjes gaan ontdekken! Het ‘apekooien’ wordt er in ieder geval alleen maar leuker van straks!