donderdag 31 juli 2008

Restverwerking


Wat ís het vandaag warm!!! We liggen allemaal een beetje op apegapen – dus vooral niet teveel doen, zeg! Zelfs de kittens hebben te weinig puf om te donderjagen (en dat wil wat zeggen!), laat staan om te poseren voor foto’s ☺.

Dat is wel effe wat anders dan vorige week, toen het een heerlijke avond was en alle katten en kittens zo genoten op het balkon. Het maken van leuke foto’s was toen een ‘makkie’ en bovendien hielp het mooie licht van de avondzon nog een handje mee bij het creëren van lekkere sfeerplaatjes.
Uiteindelijk had ik zo’n uitgebreide reportage van die avond dat het de moeite waard is om daar nog een beetje uit te putten voor mijn blogje van vandaag.

Maar eerst een plaatje van nog een dagje eerder, toen ik het volgende tafereeltje aantrof:


Jawel, ’t is Kaspian, uitgebreid tullend bij Fee! - en mijn voorname lady-of-the-house vond het eigenlijk ook wel gezellig. Ze nam de kleine op alsof-ie er eentje van haarzelf was ☺ en legde gemoedelijk een poot over hem heen om hem eens lekker te wassen. Is dat mooi of is dat mooi?

En dan nu dus nog wat plaatjes van de verschillende balkonscenes van vorige week. Nadere toelichting lijkt hierbij overbodig – iedereen had het gewoon heerlijk naar haar/zijn zin!