donderdag 1 mei 2008

Extra large!


Afgelopen zondag kwam Fee weer thuis van haar logeerpartijtje bij Ior, moe maar voldaan. Ze heeft het heerlijk gehad, zo werd mij gemeld, en dat is alleen maar hartstikke mooi, toch? Maar nu is ze gelukkig weer bij ons en is ons meidencluppie weer compleet, lekker!
Feetje zelf vond het ook fijn weer thuis te zijn en de begroeting tussen de vier vriendinnen was opgewekt en hartelijk. Net als vorige keer maakte mijn prinsesje meteen een ronde door haar residentie en bracht bliksembezoekjes aan al haar geliefde plekjes, die gelukkig ongewijzigd bleken. En na een eerste bezoek aan de kattenbrokjes vierde ze haar herkregen bewegingsvrijheid met een uitbundige explosie van denderen en daveren en springen en klimmen. Zo, dat had ze even nodig zeg ☺!
Fee heeft haar dagelijkse draad weer opgepakt en hoewel alles in dit Bragalund’s bos nu inderdaad weer gewoon bij het oude lijkt, is er intussen wel het nodige gebeurd, zo tussen haar en haar gastheer Ior… en of dát zijn vruchten af zal werpen, is nou net de grote vraag!
Het antwoord daarop zal mijn meissie ook ditmaal wel weer geruime tijd voor zich houden, verwacht ik zo…

Maar deze keer zal ik daar lang niet zo ongeduldig onder zijn, aangezien er hier nog een prachtig vrouwke rondloopt met een groot geheim! En dat geheim groeit en groeit maar!
Lieve Eline loopt nu zo’n beetje op haar laatste dagen (lees: haar laatste week) en haar blijde verwachting wordt zo langzaamaan een niet te missen volle verwachting ☺ Ze is ballonrond en alle dagelijkse rituelen gaan met steeds meer gewicht en steeds minder wendbaarheid gepaard – ’t valt inmiddels allemaal om de drommel niet meer mee voor haar, maar wat doet ze het goed! Lientje lijkt wel bij Moeder Natuur zelf in de leer te zijn geweest, zo rustig en vanzelfsprekend zwanger is ze. En wat is het fantastisch om er zo dichtbij van te kunnen meegenieten!

Eline – prachtig en gelukkig zwanger…